Özgür Ünsal saldırının farkında değildi

Ankara'da 13 Mart Pazar günü meydana gelen patlamada 35 kişi hayatını kaybetti onlarca kişi yaralandı. Olayın failleri arasındaki Özgür Ünsal'ın bombalı saldırıdan haberi olmadığı lüks araba tutkusunun kurbanı olduğu öğrenildi.

Özgür Ünsal saldırının farkında değildi
19 Mart 2016 Cumartesi 11:50

13 Mart Pazar günü Ankara Kızılay, kızıla boyandı. 35 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan hain terör saldırısının faillerinden Özgür Ünsal'ın lüks araba tutkusu nedeniyle kullanıldığı ortaya çıktı. Hatta patlamayı fark edince araçtan kaçmaya çalıştığı düşünülüyor.

Ankara Kızılay'daki saldırıda bomba yüklü lüks aracı kullananan Özgür Ünsal'ın, kanlı eylemden haberdar olmadığı, PKK'lı canlı bomba Seher Çağla Demir tarafından kandırılarak kullanıldığı ortaya çıktı.

Cansız bedeni olay yerine yakın bir havuzda bulunan Özgür Ünsal'ın vücudunun Seher Çağla Demir gibi parçalanmadığı ve sadece sağ tarafında yanıklar oluştuğu görülmüştü. Özgür Ünsal'ın patlamayı fark ettiği anda otomobilden atladığı, ancak fazla uzaklaşamadığı tanmin ediliyor. Ailesi ve tanıyanlarının söyledikleri ile sosyal medya paylaşımlarına bakıldığında ise Ünsal, siyasetle ilgilenmeyen, lüks araba tutkusu olan, uyuşturucu bağımlısı ve kandırılmaya meyilli birisi olarak görülüyor. Ünsal'ın poliste uyuşturucu kullanmak dışında başka adli kaydı da bulunmuyor.

Özgür Ünsal'ın, lüks araba kullanma tutkusuyla kanlı saldırıya farkında olmadan karıştığı belirlendi. Hakkında arama bulunan canlı bomba Seher Çağla Demir'in polis kontrolünde yakalanmamak için, patlayıcı yüklü beyaz BMW'yi Özgür Ünsal'a kullandırmıştı. PKK'nın gençleri zaaflarından faydalanarak nasıl kandırdığı da bir kez daha gözler önüne serildi.

Kaynak: Star

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.