Onedio'dan büyük terbiyesizlik! İmam Hatipli öğrencilere 'militan' benzetmesi

Onedio isimli site İmam Hatip okullarına ve imam hatipte okuyan öğrencilere hakarette bulunan içerik paylaştı. İmam Hatip öğrencilerine 'militan', okullara 'militan yetiştirme yurdu' olarak tanımlayan site birçok kesimden büyük tepki gördü.

Onedio'dan büyük terbiyesizlik!  İmam Hatipli öğrencilere 'militan' benzetmesi
14 Haziran 2016 Salı 14:44

Genellikle hükümet aleyhine paylaşımlarda bulunan Onedio isimli internet sitesi büyük bir terbiyesizliğe imza attı. Yüzbinlerce ziyaretcisi bulunan site İmam Hatipli kız öğrencilerin bulunduğu bir resim paylaşarak, hakaret içerikli mesajlar yazdı. Son zamanlarda bazı liselerde yapılan organize eylemler sonrası Hükümet aleyhine paylaşımlarda bulunan site, bugün de İmam Hatip öğrencilerini hedef alan çirkin bir paylaşımda bulundu.

Onedio isimli malum site, yaptığı paylaşımda İmam Hatipli öğrencilere militan benzetmesi yapan malum site, İmam Hatip Okularını da 'militan yetiştirme yurdu' olarak tanımlıyor.
 
Liselerdeki protestolara destek veren ve İmam Hatip Okullarına kendi dünyasında hakeret etmeye çalışan ve kendini rezil eden Onedio, sitesi paylaştığı resmin üzerinde; "Türkiye'nin köklü liselerinin ayaklanması sisin eğitimi, kendinize militan yetiştirme alanı olarak görmenizden başka bir şeyin sonucu değil" yazısını paylaştı.


Liselerde yapılan eylemleri " Gericiliğin karanlığı tarafından kuşatılan gençlerin isyanı" cümlesiyle destek veren sitenin, İmam Hatip okulları ve bu okullarda okuyan öğrenciler hakkında yazdığı cümleler büyük tepki topladı. 

Tepkiler sonrasında içeriği kaldıran Onedio, daha sonra içeriği değiştirerek, yine de İmam Hatip okullarına gönderme yapmaktan geri durmadı. 




 


Etiketler; #onedio
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.