OHAL kararnamesiyle kapatılan vakıflar - Kapatılan vakıfların listesi

OHAL kararnamesi yayımlandı. İlk kararnameyle Türkiye genelinde görev yapan yüzlerce vakıf, özel okul ve üniversite kapatıldı. Peki OHAL kararnamesiyle kapatılan vakıflar hangileri? İşte kapatılan vakıfların listesi ve isimleri...

OHAL kararnamesiyle kapatılan vakıflar - Kapatılan vakıfların listesi
23 Temmuz 2016 Cumartesi 12:13

Olağanüstü Hal Kararnamesiyle Türkiye geneli 104 vakıf için kapatılma kararı alındı. Ayrıca onlarca özel üniversite ve yüzlerce özel ilk öğretim ve lise de bu kararnameyle kapatıldı.  Peki kapatılan vakıfların isimleri neler ? Hangi vakıflar kapatıldı?

Avrupa'daki "ilerici" ülkeler ve Amerika karşı çıksa da Türk hükümeti OHAL'in gerekliliğinden yanaydı. Halkı da FETÖ'yü bitirmeye yönelik OHAL'in olması gerektiğine ikna etti ve akabinde de OHAL'i ilan etti. OHAL sürecinin FETÖ'yü bitirme amacıyla kullanacağını dile getiren hükümet ilk OHAL kararnamesini yayımladı. Kararname ile 104 FETÖ'cü vakıf için de  kapatılma kararı alındı.  Peki FETÖ'nün kapatılan vakıfları hangileri, isimleri neler?

FETÖ'NÜN KAPATILAN VAKIFLARI LİSTESİ










Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.