OHAL kalkacak mı? Hayati Yazıcı'dan flaş açıklama

15 Temmuz'a çok az bir zaman kaldı. Yıl yılını yakında dolduracak olan OHAL kalkacak mı sorusu akıllarda yer ediyor. İşte AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayatı Yazıcı'dan flaş açıklamalar...

OHAL kalkacak mı? Hayati Yazıcı'dan flaş açıklama
05 Temmuz 2017 Çarşamba 12:26

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümüne sayılı günler kaldı. Hala devam eden OHAL'in bitip bitmeyeceği ise merak konusu haline geldi. Merak edilen soruya yönelik AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayatı Yazıcı, katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulundu.

Yazıcı, "Hiçbir hükümet ülkeyi OHAL ile yönetmek istemez ama 15 Temmuz hain darbe girişi sonrası zaruri hale geldi. OHAL sürecini hayata geçiren şartlar ortadan kalkmışsa OHAL'i kaldıralım ama bence kalkmadı. OHAL'in uzatılması gerektiği kanısındayım ama kararı Meclis verecek" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.