Öğretmen ve polislere yönelik FETÖ soruşturması

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamındaki operasyonla gözaltına alınan öğretmen ve polis memurları tutuklandı.

Öğretmen ve polislere yönelik FETÖ soruşturması
11 Ocak 2017 Çarşamba 12:35

Sivas'ta Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamındaki operasyonla gözaltına alınan 3 polis memuru ve bir öğretmen tutuklanırken bir polis memuruda adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından 3 Ocak'taki operasyonla öğretmen S.H. ile Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurları İ.B, S.G, H.T.S. ve M.U gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden S.H, M.U, H.T.S. ve S.G. tutuklandı. Polis memuru İ.B. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.