Naksan Holding'e baskın yapıldı, 9 gözaltı var! FETÖ kapsamında Naksan Holding'ten sonra başka nerelere operasyon yapılacak?

Birkaç yıldır devam eden FETÖ operasyonları kapsamında yeni baskınlar yapılıyor. Geçtiğimiz günlerde Zaman gazetesi ve Cihan Haber Ajansı'na düzenlenen operasyonlar sonrası bugün de Naksan Holding'e operasyon düzenlendi. Naksan Holding'e yapılan operasyon kapsamında 9 kişi gözaltına alındı.

Naksan Holding'e baskın yapıldı, 9 gözaltı var! FETÖ kapsamında Naksan Holding'ten sonra başka nerelere operasyon yapılacak?
09 Mart 2016 Çarşamba 12:44

FETÖ'ye karşı verilen mücadele hız kesmeden devam ediyor. Günlerdir FETÖ'ye finansal kaynak sağladığı iddia edilen Zamna gazetesi, Cihan Haber Ajansı'na atanılan kayyum konuşulurken bugün de  Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Naksan Holding'e yaptığı baskın konuşuluyor. Naksan Holding'in Elmacı Pazarı ve İnönü caddesindeki 4 işyerine düzenlenen operasyonda birçok doküman, evrak ve bilgisayara el konuldu. Ayrıca Naksan Holding operasyonunda 9 kişi gözaltına alındı. 

FETÖ'ye ve PDY'ye finansal kaynak sağladığı, altyapısını güçlendirdiği iddiasıyla yapılan baskında akşam saatlerinde Naksan Holding'in yönetim binasına operasyon düzenlendi. Burada 4 kişi İstanbul İ Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Bu arada, holding binasında yapılan arama sırasında, Naksan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Taner Nakıboğlu'na ait, konsolosluk plakasının bulunduğu araçta da arama yapıldı. Yapılan arama sonucu plaka söküldü ve trafik cezası kesildi. 

Naksan Holding'e yapılan operasyonlarda bazı gazetelerin çalışanlarının binadan görüntü almaya çalışması üzerine polisler bahçedeki ışıklandırma sistemini kapattı ve görüntü alımını engelledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.