Mustafa Sarıgül'ün oğluna operasyon! Arka kapıdan kaçtı

Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül, evine yapılan operasyonda arka kapıdan kaçtı. Emir Sarıgü her yerde aranıyor.

Mustafa Sarıgül'ün oğluna operasyon! Arka kapıdan kaçtı
25 Ağustos 2016 Perşembe 09:33

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın öldürülmesi ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında gözaltı kararı verilen Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'ün arka kapıdan kaçtığı öğrenildi.

Habertürk'ün haberine göre Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş cinayetiyle ilgili soruşturmada kapsamında ifadesine başvurulmak üzere Emir Sarıgük hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Bu kararı uygulamak için Sarıgül'ün evine baskın düzenlendi. Baskın sırasında polis, Emir Sarıgül'ü evinde bulamamasından dolayı evde yapılan incelemede evin arka kapısından çıkıp taksiye binerek kaçtığı öğrenildi. Kaçtığı öğrenilen Sarıgül hakkında yakalama kararı çıkarılarak aranmaya başlandı.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.