Muhsin Yazıcıoğlu'na ait gizli belgeler FETÖ'cüden çıktı

FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan bir katibin evindeki aramalarda BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte 6 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasına ilişkin belgeler ortaya çıktı.

Muhsin Yazıcıoğlu'na ait gizli belgeler FETÖ'cüden çıktı
30 Ağustos 2016 Salı 08:47

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında tutuklanan Malatya Adliyesi'nde görevli bir katibin evinde yapılan aramalar sonucunda BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nın hayatını kaybettiği helikopter kazasına ilişkin belgeler bulundu. 

FETÖ'ye yönelik sürdürülen soruşturmada tutuklanan Malatya Adliyesi’ndeki görevli bir kâtibin evinde arama yapıldı. Evdeki aramada BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasına ilişkin belge bulundu. Üzerinde 'gizli' ibaresinin bulunduğu belgenin 2’nci Ordu Komutanlığı’ndan gönderildiği öğrenilirken evrakın Kahramanmaraş Adliyesi’ne gönderilen dosyalar arasında bulunup bulunmadığı araştırılıyor.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Akif - 8 yıl önce
Allah rahmet eylesin. Artık faili meçhul olmaktan kurtarın bu işi. Belge orda burda. O bakıyor bu bakıyor. Yeter ya