Müge Anlı'dan RTÜK'e sert cevap

Müge Anlı ile Tatlı Sert' programına kesilen rekor para cezası için Müge Anlı açıklama yaptı.

Müge Anlı'dan RTÜK'e sert cevap
01 Şubat 2017 Çarşamba 10:01

Müge Anlı, RTÜK'ün verdiği rekor para cezası için açıklama yaptı. Anlı, "Yine olsa yine aynı şekilde davranırım. Ben bir gazeteciyim." dedi.

RTÜK, Müge Anlı ile Tatlı Sert' programına seri katil Atalay Filiz aranırken, 3 Haziran da insan kaçakçıları ile canlı telefon bağlantısı gerçekleştirmesi nedeniyle 1 milyon 320 bin lira para cezası kesmişti. Anlı, para cezası için "Ben orada aldığımız cezanın doğru olduğuna inanmıyorum. Zaten öyle düşünseydim o konuşmayı yapmazdım. Yine olsa yine aynı şekilde davranırım. Ben bir gazeteciyim. Benim için önemli olan bağcıyı dövmek değil, üzüm yemek, biz üzüm yemek derdindeyiz. Katilimizi bulmanın, kaybımızı bulmanın derdindeyiz." diye konuştu.


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ipek - 7 yıl önce
Evlendirme programı terbiyesizine ceza yok mu? Film çekiyorlar her gün. Değerlerimizi köreltmeleri de cabası. Arkası mafya diye mi?
Avatar
Celal güneş - 7 yıl önce
Işığımız oluyorsuuun