Minik Irmak'ın katili Himmet Aktürk öldü mü?

Müge Anlı'nın sunuculuğunu yaptığı programın reklam arasında Minik ırmak'a cinsel istismarda bulunduğunu daha sonra da vahşice öldürdüğünü itiraf eden Himmet Aktürk'ün öldüğü iddialarıyla ilgili tüm detaylar haberimizin devamında...

Minik Irmak'ın katili Himmet Aktürk öldü mü?
29 Ekim 2016 Cumartesi 19:56

 Irmak Kupal cinayeti ile tüm Türkiye'yi tarifsiz duygulara boğan Himmet Aktürk önce Minik Irmak'a cinsel istismar edip, daha sonra da vahşice hislerle öldürmüştü. küçük Irmak'ın ailesi kayıp şikayetinde bulunmuştu. Bir yandan emniyet güçleri Irmak'ı ararken bir yanda da ailesi Müge Anlı'nın programından yardım çağrısında bulunmuştu.

Programa katılmaları ile beraber aile, komşuları Himmet Aktürk'ten şüphelendiklerini dile getiren ailenim şikayetinden sonra Himmet Aktürk Programa gelerek kendini savunmuştu, ilerleyen günlerde baskılara dayanamayarak suçunu reklam arasında itiraf etmişti.

Himmet Aktürk'ün suçunu itiraf etmesinin ardından hazır bekleyen polisler Himmet Aktürk'ü orada yakalayarak tutukladılar.

HİMMET AKTÜRK ÜN ÖLDÜĞÜ İDDİALARI DOĞRU MU?  

İnsanlar Himmet Aktürk öldü mü? diye meraklandılar. Ancak bu konuşmalar gerçeği yansıtmıyor. Himmet Aktürk'ün cezaevinde kendini yaraladığını ve revire kaldırıldığına dair iddialar da var fakat resmi kaynaklardan bu yönde gelen herhangi bir açıklama yok.

Himmet Aktürk işlediği suç için hakim karşısına geçecek ve yargılanacak. Bugün ise yargılanma ile ilgili yeni bir haber geldi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, 4 yaşındaki Irmak Kupal'ı öldüren zanlı Himmet Aktürk'ün yargılanacağı davaya müdahil olacak.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, minik Irmak'ın ailesine hem psikososyal hem de ekonomik olarak destek sağlayacak. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü avukatları da davaya müdahil olarak, katil zanlısı Himmet A.'nın en ağır cezayı alması için çalışma yapacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Orçun - 7 yıl önce
Böylesi alçakları yaşatmamak Lazım ibret için milyonların önünde asmak Lazım ..... Şerefsiz Ufacık sabi dan ne istedin Allah ailenin , böyle maduğdurların yardımcısı olsun sabır versin ... Üzgünüz :((