MGK sona erdi,ohal uzatılabilir

Milli Güvenlik Kurulu Toplantısı sona erdi. Toplantıdan, OHAL'in uzatılıp uzatılması yönünde tavsiye kararının açıklaması gelebilir.

MGK sona erdi,ohal uzatılabilir
29 Mart 2017 Çarşamba 19:47

Saat 15:20'de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında basına kapalı gerçekleşen Milli Güvenlik Kurulu Toplantısı sonlandı. 4 saat süren toplantının en önemli maddesi Olağanüstü Hal'in uzatılıp uzatılmamasıydı.
OHAL'İN  19 NİSANDA SONA ERİYOR

Ohal'in Süresi, 19 Nisan'da dolmasıyla yeniden uzatılıp uzatılmayacağı merak konusu.İşte, Milli Güvenlik Kurulu toplantısında bu önemli tavsiye kararı görüşüldü.Terör örgütü PKK ile mücadelede son durum değerlendirmesi yapılması beklenirken, ayrıca terör örgütleriyle mücadelenin ele alınması bekleniyordu. Rakka operasyonu ile Mümbiç'teki son gelişmeler de masadaydı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.