MGK Kararları ne zaman açıklacak?

Kritik MGK toplantısı 13.32 'de başlamış, akşam saatlerine kadar sürmüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkanlığında toplanan MGK kararları ne zaman açıklanacak? Tüm Türkiye'yi etkileyen Milli Güvenlik Kararları ne zaman açıklanacak? Darbe girişimi sonrası toplanan MGK'de çıkan kararlarla ilgili tüm detaylar haberimizde...

MGK Kararları ne zaman açıklacak?
20 Temmuz 2016 Çarşamba 20:52

Milli Güvenlik kararları ne zaman açıklanacak? 20 Temmuz 2016 Çarşamba günü toplanan MGK kararları henüz açıklanmadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan MGK 13.30'da başlamış akşam saatlerinde sona ermişti. Peki MGK kararları neden açıklanmadı? 

Milli Güvenlik Kurulu'nun sona ermesiyle birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan eşliğinde Beştepe'de Bakanlar Kurulu toplandı. MGK'de alınan kararlar Bakanlar Kurulu aracılığıyla uygulanacak. MGK'de hangi kararların çıkacağı ise merak ediliyor. 

MGK KARARLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?


MGK kararları Bakanlar Kurulu toplantısının sona ermesiyle hükümet sözcüsü tarafından açıklanacak. MGK kararları arasında OHAL, Olağanüstü Hal ilan edilmesi de bekleniyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.