Meteoroloji'den uzun vadeli tahmin! İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu nasıl olacak?

Hafta başından itibaren giderek artan sıcaklıklar hava durumunun mevsim normallerine dönmesine neden oldu. Peki, Meteoroloji tarafından yapılan tahminlere göre hava durumu nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu nasıl olacak? Tüm detaylar haberimizde...

Meteoroloji'den uzun vadeli tahmin! İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu nasıl olacak?
31 Mart 2016 Perşembe 11:00

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uzun vadeli hava durumu tahminine göre bugünden itibaren hava sıcaklıkları artmaya başlıyor ve yağış yurdu terk ediyor. Bugün çoğunlukla az bulutlu olacak olan yurtta hava durumu yarından itibaren güneşli olacak. Yurt genelinde 20 derecenin üzerinde seyredecek olan hava durumuna göre bir süre daha yağış beklenmiyor.

İSTANBUL’DA SICAKLIKLAR ARTACAK

Geçtiğimiz hafta yağışlı geçen İstanbul’da bugün az bulutlu bir hava etkili olacak. Sıcaklıkların giderek yükseleceği İstanbul’da bugün en düşük sıcaklık 9 derece, en yüksek sıcaklık ise 19 derece olacak. Uzun bir süre yağışın beklenmediği İstanbul’da Nisan ayıyla beraber sıcaklıklar da mevsim normallerine dönecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre yarın İstanbul’da az bulutlu bir hava etkili olacak. en düşük sıcaklığın 10 derece, en yüksek sıcaklığın ise 19 derece olarak belirlendiği İstanbul’da Cumartesi gününden itibaren sıcaklılar da az da olsa bir düşüş yaşanması bekleniyor. Hafta başına kadar sıcaklıkların 16 – 19 derece arasında seyredeceği İstanbul’da uzun bir süre yağış beklenmiyor.

ANKARA’DA HAVA DURUMU AZ BULUTLU

Bugün az bulutlu bir havanın etkili olacağı Ankara’da en düşük sıcaklık 4 derece, en yüksek sıcaklık ise 17 derece olacak. Geçtiğimiz haftalarda sıcaklıkların düştüğü ve adeta kışın yaşandığı Ankara’da hafta başından beri yüksek sıcaklıklar görülüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminine göre yarın Ankara’da az bulutlu bir hava etkili olacak. En düşük sıcaklığın 5 derece, en yüksek sıcaklığın ise 19 derece olarak belirlendiği Ankara’da sıcaklıkların 20 dereceyi görmesi bekleniyor. Hafta sonunu da sıcak geçirecek olan başkentte yağışlı havanın bir süre daha görülmeyeceği belirlendi.

İZMİR’DE SICAKLIKLAR 20 DERECENİN ÜZERİNİ GÖRECEK

Hafta başından itibaren sıcaklıkların yükselmeye başladığı İzmir’de bugün az bulutlu bir hava hakim. En düşük sıcaklığın 10 derece, en yüksek sıcaklığın ise 24 derece olduğu İzmir’de adeta yaz yaşanıyor. Yağışlı havanın şehri terk etmesiyle sıcaklıklar arttığı gibi güneş de yüzünü göstermeye başladı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminlerine göre yarın İzmir’de az bulutlu bir hava etkili olacak. Verilen rakamlara göre en düşük sıcaklık 11 derece, en yüksek sıcaklık ise 23 derece olarak belirlendi. Hafta sonunda da sıcak olacak olan İzmir’de sıcaklıkların 23 – 24 derece arasında seyredeceği ön görülüyor.



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.