Meteoroloji'den kritik uyarı

Meteoroloji, İstanbul ve Marmara bölgesinde aşırı kar yükünden dolayı çatı çökmelerine karşı, vatandaşları ve ilgilileri dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Meteoroloji'den kritik uyarı
11 Ocak 2017 Çarşamba 15:25

Meteoroloji, İstanbul ve Marmara bölgesinde aşırı kar yükünden dolayı çatı çökmeleri ve kar erimeleri konusunda uyarıda bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul, Çanakkale, Balıkesir, Bursa ve Bilecik'de mevcut yüksek miktardaki kar örtüsü üzerine yağmur ve karla karışık yağmur yağışı beklendiğini ve bu nedenle özellikle çatılarda kar yükünü arttıracağını ve kar erimelerine sebep olacağını belirtti. 

Meteoroloji yaptığı uyarıda vatandaşların ve ilgililerin meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tetbirli olmaları gerektiğini ifade etti.






 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.