Melih Gökçek'ten başkanlık için mesaj..

Melih Gökçek, başkanlık paylaşımı yaptı. Gökçek, "Her zamanki gibi yine hayır diyorsunuz ama çok seveceksiniz" notunu düştü.

Melih Gökçek'ten başkanlık için mesaj..
15 Şubat 2017 Çarşamba 20:10

ALIŞACAKSINIZ..

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabından başkanlık sistemi ile ilgili gönderme yaptı. Gökçek, paylaşımında, yapılan tüm çaılşmalara 'hayır' diyenleri eleştirerek "Nasıl bunlara karşı çıkıp sonra alıştıysanız, Başkanlığa da İnşaallah böyle alışacaksınız" dedi.

"HAYIR DİYORSUNUZ AMA ÇOK SEVECEKSİNİZ"

Paylaşımındaki fotoğrafına yazı yazan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, "Boğaz köprüsüne, 3. köprüye. Marmaray'a, hızlı trene, milli silahlara, Avrasya tüneline hayır dediniz! Ama şuan kullanıyorsunuz, hayatınız kolaylaştı ve sevdiniz! İşte Başkanlık da böyle bir şey. Her zamanki gibi yine hayır diyorsunuz ama çok seveceksiniz." gönderimini yaptı.

Melih Gökçek'in paylaşımı, yayınlandıktan saniyeler sonra çok sayıda yorum ve retweet aldı.

Başkan'ın yaptığı paylaşım;

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.