Melih Gökçek görevden alınıyor mu? - Melih Gökçek'ten açıklama

Melih Gökçek, görevden alınacağı iddialarına ilişkin açıklama geldi. Gökçek, sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaştığı açıklamalarında, kendisi hakkındaki iddialara sert yanıt verdi. İşte Gökçek'in açıklamaları...

Melih Gökçek görevden alınıyor mu? - Melih Gökçek'ten açıklama
06 Eylül 2016 Salı 13:23

15 Temmuz FETÖ darbe girişimi sonrasında çok sayıda kişi görevden alındı. FETÖ soruşturmaları devam ederken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de görevden alınacağına ilişkin haberler çıkması üzerine, Başkan Gökçek açıklama yaptı.

Açıklamalarında kendisi hakkındaki iddiaları sert bir diller eleştiren Gökçek, algı yönetimi yapmaya çalışıldığını belirtti. Başkan Gökçek, hiçbir kaynak ve dayanak gösterilmeden bu iddiaları ortaya atanlar hakkında şunları kaydetti: 

" Son zamanlarda bazılarının ayaklarına bastım... Canları hayli acıdı... Bu kişiler kripto FETÖcüler. Vazifeleri, Türkiye'de FETÖcüleri duman eden polis, savcı ve siyasetçileri, 'Milli Damarcı' diyererk görevden uzaklaştırılmalarını sağlamak. Maalesef bunlar FETÖ karşıtı gibi görünüp, Milli unsurlar hakkında algı yapma yöntemi kullanıyorlar..."

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kendisi hakkında çıkarılan iddialara sert bir dille tepki gösterdi. Özellikle son günlerde sosyal medyada yaygın bir şekilde, "görevden alınacağına" dair söylentilerle algı yönetimi yapılmaya çalışıldığını, bunların, "kriptocu FETÖ'cüler" olduğuna vurgu yapan Başkan Gökçek, bu kişilerin başlarında eski bir istihbaratçı bulunduğunu belirtti.

İşte Başkan Melih Gökçek'in sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklamaları: 

“Şimdi benim hakkımda akıllarınca algı yönetimi yapıp, benim görevden alınacağımı yaymaya çalışıyorlar. Hiçbir kaynak ve dayanak vermiyorlar.

Son zamanlarda bazılarının ayaklarına bastım... Canları hayli acıdı... Bu kişiler, kripto FETO'cular...

Vazifeleri, Türkiye’de FETÖ'cüleri duman eden polis, savcı ve siyasetçileri “Millî Damarcı” diyerek görevden uzaklaştırılmalarını sağlamak.

Maalesef bunlar FETO karşıtı gibi görünüp, millî unsurlar hakkında algı yapma yöntemi kullanıyorlar...

Başlarında eski bir istihbaratçı, müptezel bir avukat, birkaç beş para etmez gazeteci. Bir de soldan kiraladıkları bazı kalem ve sözcü.

Yazan gazete Cumhuriyet... Konuşan solcu bir militan...

Bak Castro, arkadaşların Ünsüz ve Çakan ışığa söyle, yakında size avcılık öğretenlerle beraber kapalı eğitim yapmaya başlarsınız...

Bak, arkadaşınız Batı Trakyalı, şimdi içerde eğitime başladı...

İftira ile adım atamazsınız... Bunlar size Gökçek nasihati... Demedi demeyin... Haddinizi bilin…”


Etiketler; #Melih Gökçek
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.