Mehmet Baransu'nun çocukları 'Soyadı değiştirme' başvurusu yaptı!

Balyoz soruşturmasında tutuklanan Mehmet Baransu'nun çocukları annelerinin soyadını almak için başvuruda bulundu.

Mehmet Baransu'nun çocukları 'Soyadı değiştirme' başvurusu yaptı!
01 Eylül 2016 Perşembe 14:28

Balyoz davasında tutuklanan Mehmet Baransu'nun çocukları 'soyadı değiştirme' başvurusunda bulundu. Şu an Silivri Cezaevinde tutuklu bulunan Baransu'nun 11 ve 5 yaşındaki çocukları, annelerinin soyadını almak istiyor.

'Konur' soyadını almak istiyorlar

FETÖ'nün elebaşı Fethullah Gülen' yakınlığı olduğu belirtilen Mehmet Baransu'nun çoçukları H.B.B. (11) ile D.B.B.’nin (5) 15 Temmuz darbe girişiminin ardından çevredeki insanlardan 'darbecinin çocukları', 'Darbeci Baransu’nun çocukları ' gibi sözlerle taciz edilmelerinden dolayı annelerinin soyadını almak için başvuru yaptı. Baransu’nun iki çocuğunun avukatlığını üstlenen Murat Sultansu, davanın kısa sürede sonuçlanacağını belirtirken anne Esra Konur’un oluruyla soyadı değişikliği talebiyle mahkemeye başvurduklarını söyledi.

Psikolojileri bozuldu

Bir kaç ay içerisinde davanın sonuçlanacağını vurgulayan Avukat Sultansu, Baransu’nun çocuklarının oturdukları semtte bulunan bir bakkal dükkanına gittiklerinde arkalarından “Darbeci Baransu’nun çocukları, FETÖ’cünün çocukları” gibi sözlerle taciz edildikleri nedeniyle müvekkillerinin psikolojisini bozduğunu savundu.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.