MEB'den FETÖ/PDY kamu zararı tespit edilecek

FETÖ'nün kamuya verdiği zarar tespit edilecek. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından FETÖ/PDY'nin zarar tespitine ilişkin yazı yayımlandı. İşte MEB'in o yazısı...

MEB'den FETÖ/PDY kamu zararı tespit edilecek
07 Eylül 2016 Çarşamba 12:32

FETÖ'nün kamuya verdiği zarar tespit edilecek. 

Milli Eğitim Bakanlığı Fethi dedenin zarar tespitine ilişkin yazı yayımladı

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından zararların tespiti ve bildirilmesi konulu yazıda FETÖ/PDY Terör Örgütü tarafından Türk milletine karşı düzenlenen hain kalkışma nedeniyle ortaya çıkan ve kamu idareleri tarafından tespit edilen zararları belirlemek amacıyla bir değerlendirme raporunun hazırlanmasına karar verildiği belirtildi. Buna göre iller MEB'e bağlı okul ve kurumlarda anılan hani kalkışma nedeniyle meydana gelen gider ve zararlar varsa harcama kalemleri itibariyle hazırlanarak 9 Eylül 2016 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Milli Eğitim Müdürlüğüne bildirilmesi istendi.

İşte MEB'in söz konusu yazısı:

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.