Mazıdağı İlçesi Belediyesi Eş Başkanları Necla Yıldırım ile Ali Özkan görevden alındı

Mardin'de iki belediye eş başkanı görevden alındı. İçişleri Bakanlığı tarafından, Mazıdağı İlçesi Belediyesi Eş Başkanları Necla Yıldırım ile Ali Özkan görevden alındı.

Mazıdağı İlçesi Belediyesi Eş Başkanları Necla Yıldırım ile Ali Özkan görevden alındı
14 Temmuz 2016 Perşembe 10:39

Belediye eş başkanları görevden alındı. İçişleri Bakanlığı, Mardin'in Mazıdağı İlçesi Belediyesi Eş Başkanları Necla Yıldırım ile Ali Özkan'ı görevinden aldı.

Mazıdağı Belediyesi Başkanı Necla Yıldırım ile belediye meclis üyesi olan ancak eşbaşkanlık görevini yürüten Ali Özkan'ın, İçişleri Bakanlığı'nca görevden alındı. Eş başkanların görevden alınma nedenini olarak, geçtiğimiz günlerde Artuklu İlçesi Cevizlik Jandarma Karakolu'na bombalı araçla yapılan saldırıda kullanılan aracın Mazıdağı Belediyesi'ne ait olması olarak belirtildi. 

Saldırıyla ilgili Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma ise sürüyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.