Marmaris'in ismi değişecek: İşte önerilen isim

TBMM Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu sözcücü Mihrimah Belma Satır, Marmaris'in darbe girişiminde önemli bir olduğunu belirterek Marmaris isminin değişebileceğini söyledi.

Marmaris'in ismi değişecek: İşte önerilen isim
21 Aralık 2016 Çarşamba 11:10

TBMM Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu üyeleri, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Muğla'nın Marmaris ilçesinde kaldığı otelde incelemeler yaptı. 

Otel sahibi Serkan Yazıcı'dan darbe girişimi gecesinde yaşanılanlar hakkında bilgi alan komisyon yetkilileri, Erdoğan'ın açıklama yaptığı Grand Yazıcı Mares Otel'in 30 metre ilerisinde gerçekleşen çatışmada şehit olan polis memuru Mehmet Şahin'in kaldığı odada incelemeler yapıldı. Şehip polis Şahin'in odasında gazetecilere açıklama yapan Komisyon Başkanı Petek, "Hem burada masum bir korumayı şehit etmişler hem de her tarafta kurşun izleri var. Bunu normal bir savaşta düşman askerinin yapmayacağı şekilde yapmışlar. Bu düşmanlığı, bu hainliği kendi insanına, kendi Cumhurbaşkanına, kendi devletine karşı yapan bir örgütü artık lanetlemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok." diye konuştu.

Marmaris'in darbe girişiminde önemli bir yeri olduğuna vurgu yapan Komisyon sözcücü Mihrimah Belma Satır ise  Marmaris'e de "Gazi" unvanının verilebileceğini dile getirdi. Ayrıca Satır, Muğla milletvekillerinin TBMM'ye teklif vermesi halinde kanun teklifine imza atabileceğini söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.