KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı! 

  Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun (KYK) başvurularının sona ermesinin ardından öğrenciler merakla bekledikleri yurt sonuçları açıklandı.. Binlerce yeni üniversiteli öğrencinin merakla beklediği haber geldi. Üniversiteyi kazanan öğrenciler için yurt olanağı sağlayan KYK, sitesinden yurt başvuru sonuçlarına erişimi sağladı. 

KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı! 
02 Eylül 2016 Cuma 21:36


   
Kredi Yurtlar Kurumu (KYK)  yurt başvuru sonuçları belli oldu. 16-22 Ağustos 2016 tarihleri arasında yapılan yurt başvuru sonuçları bugün KYK Yurtkur tarafından açıklandı. 
        Başvuru sırasında 2016-OSYS ile örgün yüksek öğrenim programına kayıt yaptıran öğrencilerin ÖSYM; 30 Haziran 2016 ve öncesinde bir örgün yüksek öğrenim programına kayıtlı olan öğrencilerin ise ARASINIF kutucuğunu işaretlemesi önem taşıyor.
Başvuru işlemlerinin tamamlanmasının ardından bilgilerinde değişiklik olan öğrenciler, başvuru süresinin sonuna kadar bilgilerini yine e-devlet üzerinden güncelleyebilecek.
          16-22 Ağustos 2016 tarihleri arasında 2016-2017 eğitim-öğretim döneminde ilk kez üniversiteye yerleşen öğrencilerin ve ara sınıf öğrencilerinin (normal öğrenim süresinde eğitimini tamamlayamayanlar dahil) yurt başvuruları alınmıştır. Başvuru işlemlerinin ardından değerlendirme süreci başlamıştır. Yerleştirme işlemleri, başvuruların ilgili kamu kurumları aracılığıyla incelenmesinin ardından gerçekleştirilldi.
        Başvuruya ilişkin ayrıntılı bilgi; kyk.gsb.gov.tr adresinde bulunan “Başvuru Kılavuzu”ndan alınabilecek.
         Başvuru sonucunuzu öğrenmek için linke tıklayınız :
                                                                                                https://sonuc.kyk.gov.tr/


Etiketler; #KYK #sonuç
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.