KYK'dan KPSS 2016/2 ile yerleşenlere duyuru

KYK, KPSS 2016/2 yerleştirme sonuçlarına göre kuruma yerleştirilen adaylar için bir duyuru yayımladı.

KYK'dan KPSS 2016/2 ile yerleşenlere duyuru
11 Ocak 2017 Çarşamba 19:57

KYK, KPSS 2016/2 yerleştirme sonuçlarına göre kuruma yerleştirilen adaylar için bir duyuru yayımladı. Yapılan duyuru da, atanan adaylardan istenen belgeler ve bu belgeleri ulaştırmaları gereken tarih hakkında bilgilere yer verildi.

Söz konusu duyuru şu şekilde;

''KPSS-2016/2 Tercih Kılavuzunun sonuçların duyurulmasına ilişkin 5 inci maddesinde “… bir kadro veya pozisyona yerleşen adaylar atanmak üzere doğrudan yerleştirildikleri kamu kurum/kuruluşlarına başvuracaklar, atanmak için hangi evrakın gerekli olduğunu ve bu evrakın hangi tarihe kadar nereye teslim edilmesi gerektiğini bu kurum veya kuruluşlardan öğreneceklerdir.” denilmekte olup, bu sebeple adaylara Kurumumuz tarafından ayrıca yazılı bir tebligat yapılmayacaktır.

Adayların 23 Ocak 2017 tarihi mesai bitimine kadar aşağıda yazılı olan atamaya esas belgeleri elden teslim etmeleri veya posta yoluyla Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı Söğütözü Mh. 2176 Sk. No:25 Çankaya / ANKARA adresine göndermeleri gerekmektedir.

KPSS-2016/1 Tercih Kılavuzunun 6 ncı maddesi uyarınca yerleştirildikleri halde atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan veya  başvuru bilgi formuyla birlikte atamaya esas belgeleri 23.01.2017 tarihi mesai bitimi itibariyle elden teslim etmeyen yada göndermeyen  adayların atamaları yapılmayacaktır.

ATAMAYA ESAS BELGELER:

1-  Öğrenim Belgesi aslı veya tasdikli sureti
2-  Mal Bildirim Formu
3-  6 adet fotoğraf                                                    
4-  Yerleştirme Sonuç Belgesi
5-  Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu ( Form tek sayfa olacak şekilde bilgisayar yada daktilo ile doldurularak mavi kalem ile imzalanacaktır.)
6-  Erkek adaylar için askerlik durumuna ilişkin e-Devlet kapısı (www.turkiye.gov.tr) üzerinden alınan Askerlik Durum Belgesi                        

Yerleştirilen adayların atama iş ve işlemleri Genel Müdürlük İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülmektedir.

NOT: Herhangi bir kamu kurum veya kuruluşunda çalışıyorsa veya daha önce çalışıldıysa ilgili bilgi ve belgelerin de getirilmesi gerekmektedir.''


Etiketler; #KYK
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.