​'Küpe Sorgulama Web Sayfası' açıldı - Hayvan sorgulama

Kurban Bayramı'na 1 ay kaldı. Kurbanlık alanların aklında kurbanlıkların ne kadar güvenilir olduğuna dair soru işareti kalmayacak. Gıda,Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından hazırlanan ​'Küpe Sorgulama Web Sayfası' kurban alıcıları için büyük bir kolaylık sağlayacak. - Kurbanlık sorgulama - Kurban küpe sorgulama - Hayvan küpe sorgulama

​'Küpe Sorgulama Web Sayfası' açıldı - Hayvan sorgulama
31 Temmuz 2017 Pazartesi 15:15

Kurban Bayramı'na 1 ay kaldı. Kurban kesme ibadetini yerine getireceklerin en büyük yardımcısı, geçen sene olduğu gibi bu yıl da küpe sorgulama sistemi olacak. Kurbanlık alımlarında büyük kolaylık sağlayacak küpe sorgulama sistemi Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından kullanıma açıldı.

Ülke genelindeki büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar küpelenerek kayıt altına alınıyor. Hayvanların tür, ırk, cinsiyet, doğum gibi bilgilerini içeren kayıtlar sayesinde hayvanların hareketleri, sağlık durumları da takip edilebiliyor.

Veritabanında kayıt altına alınan hayvanların küpe sorgulaması için hazırlanan web sayfası kullanıma açıldı. ​'Küpe Sorgulama Web Sayfası' sayesinde isteyenler, hayvanın küpe numarası ile sisteme giriş yaparak hayvan bilgilerine ulaşabilecek.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından hazırlanarak kullanıma açılan ​'Küpe Sorgulama Web Sayfası'na https://hayvanbilgi.tarim.gov.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.

​Küpe Sorgulama Web Sayfası için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ne farkeder - 8 yıl önce
her kim; istediyse, düşündüyse ve yaptıysa; Allah razı olsun..
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Bu güzel bir sistem.
Avatar
ibrahim - 8 yıl önce
Güzzel
Avatar
Recep çoban - 4 yıl önce
Küpe listem