Küçük Tuba Yaşamını Yitirdi

Acil servisteki hekimin küçük kızın babasına söylediği "kızın öldü" sözleriyle ülke gündemine giren 12 yaşındaki Tuba yaşamını yitirdi.

Küçük Tuba Yaşamını Yitirdi
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Karaman'da babasıyla tarlada çalışırken bir kaza sonucu boynundan yaralanan küçük kız günlerdir yaşam mücadelesi verdiği Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Kazadan sonra getirildiği Karaman Devlet Hastanesi'nde bir pratisyen hekimin şok edici sözlerine uğrayan Tuba'nın babasını tüm ülke izlemiş, babayı yıkan sözleri kullanan doktor da görevden uzaklaştırılmıştı. Tuba henüz yaşam savaşı verirken "kızın baygın değil o ölü" tarzı ifadeler kullanan doktor, daha sonra Twitter'da suçunu "halkın seviyesine inmek" olarak açıklamıştı. 

Gelen son haberlere göre 16 Eylül'den bu yana yaşam savaşı veren Tuba Nur Ekinci, altıncı günde hayata gözlerini yumdu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.