Kış saati uygulaması mı gelecek? Yaz saati uygulaması kalkıyor mu?

Yaz saati uygulamasında kaldırılması nedeniyle çok sayıda kişi şikayette bulundu. Milyonlarca kişiyi ilgilendiren yaz saati uygulaması soruna neden olmaya başladı. Peki yaz saati uygulaması kaldırılacak mı? Kış saati uygulamasına mı geçilecek? Saatler geri mi alınacak?

Kış saati uygulaması mı gelecek? Yaz saati uygulaması kalkıyor mu?
14 Aralık 2016 Çarşamba 09:53

​Yaz saati uygulamasında kaldırılması nedeniyle vatandaşlar sorunlar yaşamaya başladı. Geç saatte havanın aydınlanması, küresel borsalarla senkron zorluğu yaşanması gibi sorunlar nedeniyle şikayetler yapıldı. Şikayetlerde yaşanan artıştan dolayı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı yeniden değerlendirme yapmaya karar verdi. 

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre bakanlık yetkilileri Resmi Gazete'de alınan karar doğrultusunda hayata geçirilen uygulama için tekrar inceleme yapılıp kararın revize edileceğini söyledi.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.