Kilis Valisi Süleyman Tapsız'dan açıklama

Kilis Valisi Süleyman Tapsız şahsıyla ilgili sosyal medya ve medyadaki eleştirilere ilişkin yaptığı açıklama yaptı.

Kilis Valisi Süleyman Tapsız'dan açıklama
04 Mayıs 2016 Çarşamba 11:17

Kilis Valisi Süleyman Tapsız şahsıyla ilgili sosyal medya ve medyadaki eleştirilere ilişkin yaptığı açıklama yaptı. Tapsız samimi ve beşeri sohbetlerde kullandığı ifadelerinin basın açıklaması şeklinde yansıtıldığını belirtti ve "Vatandaşlarla yapılan samimi ve beşeri sohbetlerde kullanılan bazı ifadeler çarpıtılarak 'basın açıklaması' şeklinde yansıtılmaktadır." dedi.

Tapsız, yaptığı yazılı açıklamada, son günlerde bazı medya organlarında ve sosyal paylaşım sitelerinde şahsıyla ilgili asılsız iddialara yer verildiğini kaydetti.

Bu tür çarpıtma ve paylaşımları kasıtlı olarak yayan odakların, misafirperverliği ve hoşgörüsü ile bilinen güzide ilimizde son zamanlarda oluşan psikolojik atmosferi kullanarak devlet ve millet arasındaki güveni zedelemeyi amaçladığını vurgulayan Tapsız açıklamasında, "Vatandaşlarla yapılan samimi ve beşeri sohbetlerde kullanılan bazı ifadeler çarpıtılarak 'basın açıklaması' şeklinde yansıtılmaktadır. Ancak bilinmelidir ki, bu tür nafile çabalar, milletimizin devletine olan sarsılmaz güveni ve sağduyusu sayesinde geçmişte olduğu gibi bugün de amacına ulaşamayacaktır." ifadelerini kaydetti.

Kili Valisi Süleyman Tapsız tarafından yapılan açıklamanın tamamı şu şekildedir:

"Son günlerde belirli medya organlarında ve sosyal paylaşım sitelerinde şahsımla ilgili olarak asılsız iddialara yer verilmektedir. Vatandaşlarla yapılan samimi ve beşeri sohbetlerde kullanılan bazı ifadeler, çarpıtılarak “basın açıklaması yapılmış şeklinde” yansıtılmaktadır.
 
Bu tür çarpıtma ve paylaşımları kasıtlı olarak yayan odakların amacı, misafirperverliği ve hoşgörüsü ile bilinen güzide ilimizde son zamanlarda oluşan psikolojik atmosferi kullanarak devlet ve millet arasındaki güveni zedelemektir.
 
Ancak bilinmelidir ki, bu tür nafile çabalar, milletimizin devletine olan sarsılmaz güveni ve sağduyusu sayesinde geçmişte olduğu gibi bugün de amacına ulaşamayacaktır.
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.