Kılıçdaroğlu saldırısındaki terörist liderinin kimliği belirlendi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na Artvin'in Şavşat ilçesinde bulunan Yanıklı köyünde yapılan saldırıda PKK'lı grubu yöneten ve emri veren teröristlerin kimliği belirlendi.

Kılıçdaroğlu saldırısındaki terörist liderinin kimliği belirlendi
07 Eylül 2016 Çarşamba 10:11

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na Artvin'in Şavşat ilçesindeki bir köyde PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırı için yapılan çalışmalarda emri veren ve gruba liderlik eden teröristlerin kimliklerine ulaşıldı. Kılıçdaroğlu'na saldıran PKK'lı terörist grubun liderinin gri listede bulunan Yusuf Buldağ olduğu belirlenirken saldırı emrini veren teröristin ise yeşil listede bulunan Barış Öner’in olduğu ortaya çıktı.

Artvin’in Şavşat İlçesi Yanıklı Köyü mevkiinde Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna yapılan PKK’lı saldırıda Kılıçdaroğlu yara almadan saldırıdan kurtulurken konvoyu koruma görevini üstlenen güvenlik güçlerinden Jandarma Er Fatih Çaybaşı şehit olmuş, 2 asker de yaralanmıştı. Saldırı yapan terörist grubu İçişleri Bakanlığı'nın gri listesinde bulunan Yusuf Buldağ yönetirken saldırı emrininde yeşil listede bulunan Artvin nüfusuna kayıtlı ‘Türk Tarık’ kod adlı Barış Öner’in verdiği ortaya çıkarıldı.

 


Etiketler; #PKK
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.