Kılıçdaroğlu'ndan Sözcü'ye operasyon tepkisi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu sabah saatlerinde Sözcü gazetesine yapılan FETÖ operasyonu nedeniyle tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu'ndan Sözcü'ye operasyon tepkisi
19 Mayıs 2017 Cuma 15:06

CHP'den Sözcü gazetesine yapılan operasyonlara tepki geldi. Operasyonla ilgili tepkisini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu sabah aldığımız bir haber gerçekten bizi derinden yaraladı. Sözcü'ye yapılan operasyon kabul edilemez. Sözcü'ye yapılmış operasyon Türkiye'ye yapılmış bir operasyondur. Medya üzerindeki bu baskıyı Türkiye kaldıramaz. Bütün yargı mensuplarına çok net açık çağrı yapıyorum; Siz adalet dağıtmakla yükümlüsünüz, sizin bulunduğunuz makamlar kutsal makamlardır. Bu makamlar siyasi otoriteye teslim edilemez. Siyasi otoritenin sopası olmaktan vazgeçin ve Türkiye'ye adalet dağıtın. Siz Türkiye'ye adalet dağıtamazsanız devleti çökertirsiniz. " sözleri ile gösterdi. 

Sadece Kılıçdaroğlu değil CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'de FETÖ operasyonuna karşı şu sözlerle tepkisini sundu:

"En son Sözcü'ye 'FETÖ' diyecek kadar çıldırdılar. Bu iş en sonunda FETÖ'nün işine yarar. Şu an Fethullah Gülen Amerika'da zil takıp oynuyordur. 'Bu iş sulandı, Sözcü'yü bile FETÖ yaptılar' diyordur. Fethullah Gülen bugün herhalde dünyanın en mutlu insanıdır."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.