Kılıçdaroğlu'ndan Başbakana skandal cevap

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Binali Yıldırım'ın demokrasi cevabına sosyal medya adresinden skandal bir paylaşım ile karşılık verdi.

Kılıçdaroğlu'ndan Başbakana skandal cevap
06 Kasım 2016 Pazar 14:05

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugünki çiftçilere yönelik katıldığı törende konuşan Başbakan Binali Yıldırım'ın cevabına karşılık verdi. Yeni bir skandala imza atan Kılıçdaroğlu, Yıldırım'ın "Ey Kılıçdaroğlu; demokrasiye elbette sahip çıkacağız. Demokrasiye birlikte sahip çıkacağız ama demokrasiye sahip çıkmak için teröre sahip çıkmayalım. Demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çıkmamakla olur." sözüne karşılık asılsız iddialarda bulundu.

Kılıçdaroğlu, twitter hesabından "PKK Binali Yıldırım Bey'e saldırmadı, bana saldırdı. Teröre ve teröristlere kucak açanlar, çadır mahkemeleri kuranlar sizsiniz! Hakimleri savcıları PKK'nın ayağına siz götürdünüz. FETÖ'yü besleyen, istedikleri her şeyi veren sizsiniz?  Türkiye yönetilmiyor savruluyor!" diye paylamında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kader ünlü - 7 yıl önce
Bu adam iyiden iyiye yolunu sapti vallahi.zaten basimizda bir suru bela var hukumete destek cikacagina bize iyice sorun cikariyor ha bire birde dönup cevap veriyoz ya.kilicdaroglunun amaci adagimiza dolanip durmak.
Avatar
Yavuz - 7 yıl önce
Bu nasıl bir ruh halidir.
Avatar
İbrahim - 7 yıl önce
Hey Kılıçdaroğlu: bilerek ya da bilmeyerek teröre terörcilere yardımcı oluyorsunuz. Millet seçimde bunu dikkate alır bilesiniz!