Kemal Kılıçdaroğlu: Darbeyi AKP yaptı, gazetecileri, yazarları, askerleri hapse attı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında AKP'ye yönelik suçlamalarına bir yenisini daha ekleyerek "Darbeyi AKP yaptı, gazetecileri, yazarları, askerleri hapse attı" ifadesinde bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Darbeyi AKP yaptı, gazetecileri, yazarları, askerleri hapse attı
25 Ekim 2016 Salı 15:11

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında 15 Temmuz darbe girişimi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gpup toplantısındaki konuşmasında Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve PKK ile yapılan mücadelede açığa alınan, tutuklanan kamu görevlileri ile medya çalışanlarını savunan Kılıçdaroğlu, sadece bununla kalmayarak AKP hakkında da çarpıcı iddialarda bulundu.

Terör örgütüne ait olan gazete ve televizyonları OHAL kapsamındaki KHK  ile kapatılmasından duyduğu rahatsızlığı gözler önüne seren Kılıçdaroğlu, "Gazetecileri hapse atıyorlar. Ne yaptı gazeteciler, silahla adam mı öldürdüler, birini mi yaraladılar? Necmiye Alpay 12 Eylül'de de cezaevindeydi şimdi de cezaevinde. Aslı Erdoğan, dünyaca tanınmış bir yazar. Darbeyi AKP yaptı, gazetecileri, yazarları, askerleri hapse attı" diye konuştu.


Etiketler; #CHP #darbe #akp
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 7 yıl önce
Bu nasıl açıklama. Bu kadarı da olmaz.
Avatar
Ali - 7 yıl önce
Bu adamın ne işi var bu partinin başında?bu adamın sabahı başka akşamı başka,kendisi SGK genel müdürüyken;SGK perişan haldeydi,ya bunun kendine hayrı yok,partiye ne hayrı olsun,CANIM TÜRKİYEME ne faydası olsun,böyle siyasetçilerin TÜRKİYEDE yeri olmamalı artık,bunlar hain,bunlar piyon,bunlar yediği kaba pisleten tipler,içi dışı başka bunların,biz müslümanız deyip;ABD' nin,İNGİLTERE'nin,ALMANYA'nın,daha kimbilir kimlerin bayrağını sallıyorlar,kim için çalışıyorlarsa o ülkeye gitsinler,onların vatandaşı olsunlar,onların dinine geçsinler,benim ülkemde yaşamasın,suratsız,