Kayseri'de Terör - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kayseri'de yaşanan terör saldırısı ile ilgili yaptığı basın açıklamasında 13 evladımızın şehit olduğunu, 6'sı ağır 55 yaralımızın bulunduğunu ifade etti.

Kayseri'de Terör - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan açıklama
17 Aralık 2016 Cumartesi 13:00

Kayseri'de yaşanan hain terör saldırısı sonrasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kayseri'ye olay yerine gitti. Olay yerinde incelemede bulunan ve bilgiler alan Süleyman Soylu mikrofonlar karşısına geçerek saldırı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Terör saldırılarının Terör ile Mücadele kararlılığının zirveye taşındığını ifade eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 13 şehidimizin olduğunu ve 55 yaralının bulunduğunu açıkladı. Yaralılardan 6'sının durumunun ağır olduğunu ifade eden Soylu, böyle saldırının dünaynın en alçak saldırı olduğunu belirtti.

İçişleri Bakanı Türkiye'nin başı sağolsun dedi ve "Tedavileri süren vatandaşlarımıza, evlatlarımıza, aslan parçalarımıza acil şifalar diliyoruz." dedi.  

Sağlık Bakanı Recep Aktağ, yaptığı açıklamada hastanelerde 55 yaralımızın olduğunu belirtti. Akdağ, 6 yaralımızın durumunun ağır olduğunu belirterek, Kayseri'deki imkanların yeterli olduğunu ifade etti. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.