Kayseri'de tecavüz! Eşinin yanında tecavüz ettiler...

KAYSERİ’de 33 yaşındaki Murat K.’yı döven, para ve değerli eşyalarını aldıktan sonra yanındaki eşi 35 yaşındaki Pınar K.’ya tecavüz eden iki sanığa 42’şer yıl 6’şar ay hapis cezası verildi.

Kayseri'de tecavüz! Eşinin yanında tecavüz ettiler...
01 Mart 2016 Salı 17:30

Kayseri 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, son savunmalarını yapan sanıklar, suçlamaları reddederek tahliyelerini istedi. Savcının dosyaya ilişkin görüşünü açıklaması ardından kararını veren mahkemeye heyeti, sanıklar; Ömer Taş ve Kadir Yıldız’a, Pınar K.’ya yönelik ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçundan 7’şer yıl 6’şar ay, Murat K.’ya yönelik ise aynı suçtan, 5’er yıl, ‘Geceleyin silahla yağma suçundan’ 10’ar yıl, ’Nitelikli cinsel istismar’ suçundan 15’er yıl, Murat Koç’a yönelik, ‘Yaralama’ suçundan da 5’er yıl olmak üzere, toplamda 42’şer yıl 6’şar ay hapis cezası verdi.


OLAY NASIL GERÇEKLEŞTİ? SANDALYEYE BAĞLADI VE ...


Olay, geçen yıl 20 Temmuz’da merkez Kocasinan İlçesi Fatih Mahallesi’nde meydana geldi. Ömer Taş, yürüyüş yaptıktan sonra eve dönen Murat K. ile Pınar K. çiftini, birlikte kahve içmek üzere işyerine davet etti. İşyerine  girdikten sonra burada bulunan 32 yaşındaki Kadir Yıldız kepenkleri indirip, kapıları kilitledi. Kadir Yıldız daha sonra çiftin arkadaşı olan içeride bulunan 41 yaşındaki Murat Koç’tan alacağı olduğunu öne sürerek bu borç nedeniyle ikiliyle tartışmaya başladı. Çifti sopalarla dövmeye başlayan Ömer Taş ve Kadir Yıldız, daha sonra Murat K.’yı sandalyeye bağladı, eşi Pınar K.’nın cep telefonunu yere atıp kırdı. Murat K.’yı banyoya götüren iki kişi daha sonra Pınar K.’yı tehditle soydurarak, kendileriyle ilişkiye girmesini istedi. Olumsuz yanıt alan 2 şüpheli, Pınar K.’nın eşi Murat K.’yı banyoya götürüp tekrar dövdü. Daha sonra Pınar K.’nın yanına gelen Ömer Taş, burada kadına tecavüz etti. Pınar K.’nın da ellerini bağlayan zanlılar, kadını eşinin yanına getirip, üzerlerinde bulunan çeyrek altın ve bir miktar parasını gasp etti. Bu sırada gelen çiftin arkadaşı Murat Koç,  şüphelilerle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, Murat Koç ve Ömer Taş, bıçakla birbirlerine saldırdı. Çıkan kavgada Ömer Taş ve Murat Koç, yaralanırken, zanlılar olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Allah sizin gibi insanları kahretsin.