Karaman da ''cinsel istismar'' da bulunan sınıf öğretmeninden ilk açıklama!

Karaman Ağır Ceza Mahkemesi'nde küçük yaştaki 10 çocuğa "cinsel istismarda" bulunduğu gerekçesiyle tutuklanan ve hakkında 600 yıla yakın hapis istenen sınıf öğretmeni Muharrem B. hakim karşısına çıkarıldı. Muharrem B’nin yüzüne iddianame okundu. Muharrem B., iddianamenin ardından savunmasını yaptı.

Karaman da ''cinsel istismar'' da bulunan sınıf öğretmeninden ilk açıklama!
20 Nisan 2016 Çarşamba 14:48


Bugün sabah erken saatlerde gerçekleşen davada Muharrem B. duruşma salonuna getirilmedi, tutuklu olduğu Ereğli Cezaevi’nden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla duruşmaya katıldı. Kapalı yapılan duruşmaya gazeteciler de alınmadı. Dava nedeniyle Karaman'da bu geceden itibaren geniş güvenlik önlemlerinin alındığı belirtildi.

Karaman’da sınıf öğretmenliği yapan Muharrem B., Ensar Vakfı ile Karaman İmam Hatip Okulları Mezunları Derneği'ne (KAİMDER) ait evlerde barınan 10 çocuğa "cinsel istismarda" bulunduğu iddiasıyla geçen 5 mart günü tutuklanmıştı.
600 yıla yakın hapisle cezalandırılması istenen sanık Muharrem B.'nin, "kasten yaralama" "çocuğu müstehcen yayınları okumaya ve seyretmeye teşvik", "çocuğun nitelikli cinsel istismarı", "cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyet yoksun kılma", "çocuğun cinsel istismarı" suçlamalarından bugün Karaman Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandı.

''Çocuklar kendi yaptıklarını benim üzerime atıyor.''

Savunmasında sanık Muharrem B, “Ben bir şey yapmadım. Çocuklar kendi aralarında yaptıklarını benim üzerime atıyor. Polis zoru ve yönlendirmesiyle ifade verdim” diyerek suçlamaları reddetti.

Sanık Muharrem B. mahkeme heyetinden, "Çocuklarla yüzleşmek istiyorum, onlar gerçeği söyleyecektir." talebinde bulundu. Mahkeme heyeti de sanığın talebini çocukların psikolojisi bozulur gerekçesiyle reddetti.

Sanık Muharrem B., daha önceki iddianamede kendisinin 10 yaşından beri eşcinsel olduğunu ifade etmişti. Sanık Muharrem B. hakkında 600 yıl hapis cezası isteniyor.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.