Karadeniz'e Yoğun Yağış Uyarısı

Artvin'den Sakarya'ya kadar ölen bölgede yoğun yağış bekleniyor.

Karadeniz'e Yoğun Yağış Uyarısı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Doğu ve Batı Karadeniz'in tamamıyla Marmara'da yoğun yağış uyarısı yapan Meteoroloji, yetkilileri uyardı. Özellikle Rize ve Artvin gibi bölgelerde yoğun yağış ve sel yaşanabileceğini belirten uzmanlar bölgede belediye ve acil durum yetkililerinin hazır bulunmasını, vatandaşların da tedbirli olmasını istedi.

Meteoroloji tarafından yapılan uyarıda ani su baskınları, heyelanlar ve diğer yağışa bağlı felaketler konusunda gerekli tedbirlerin alınmasının hayati önem arz ettiği belirtildi. 

Geçtiğimiz günlerde Marmara ve Kuzey Ege için benzer uyarılarda bulunan Meteoroloji bu kapsamda önlem alınmasını istemişti.

Öte yandan Ankara ve İstanbul başta olmak üzere barajlardaki doluluk oranlarında da ciddi düzeyde bir değişimin yaşanmaması yağışların verimsiz ve felakete yol açabilen şekline dikkat çekiyor.

 


Etiketler; #hava durumu
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.