Kandil liderlerinden Cemil Bayık, Türkiye'yi uyardı!

Terör örgütü PKK'nın Kandil Dağı'ndaki liderlerinden Cemil Bayık, Türkiye'yi tehdit ederek operasyonlardan vazgeçmemesi halinde çatışmaları tırmandıracaklarını söyledi.

Kandil liderlerinden Cemil Bayık, Türkiye'yi uyardı!
25 Nisan 2016 Pazartesi 09:30

Terör örgütü PKK'nın Kandil Dağı'ndaki liderlerinden Cemil Bayık, Türkiye'yi küstah bir şekilde tehdit ederek operasyonlardan vazgeçmemesi halinde çatışmaları tırmandıracaklarını söyledi. Ankara'yı diz çöktürmeye çalışmakla suçlayan Bayık, Türkiye'yi bölmek istemediklerini savundu.

BBC'nin "PKK Türkiye'yi uzun bir bağımsızlık savaşı için uyarıyor" başlığıyla duyurduğu haberinde, Cemil Bayık'ın Türkiye'yi bölmek istemediklerini ve örgütün müzakerelere halen açık olduğunu belirtti.
 


Etiketler; #PKK #kandil
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir06 - 8 yıl önce
Siz çatışacak kadar şerefli bir varlıkmısınız da çatışmaları tırmandıracağınızı söylüorsunuz?şeref den yoksun insan diemiorum varlıksınız... keşke yok olsanızda sizin gibilerle uğraşmak yerine hayvanları beslesek yoksul insanlara yardım etsek.. serefden yoksunlar