Kamuda kaç FETÖ'cü var? Cumhuriyet Başsavcı Vekili Demir açıkladı

FETÖ ile mücadele kapsamında çok sayıda kamu kurum ve kuruluşlarından ihraç yapılsa da halen tam temizlenmiş değil. Peki kamuda kaç FETÖ'cü var? İstanbul Bakırköy Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Demir açıkladı.

Kamuda kaç FETÖ'cü var? Cumhuriyet Başsavcı Vekili Demir açıkladı
11 Ağustos 2017 Cuma 16:19

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) davalarına yönelik açıklama yapan İstanbul Bakırköy Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Demir, 'kamuda kaç FETÖ'cü var' sorusunu cevapladı. "Kamuda 400 bin FETÖ'cü var" diyen Başsavcı Demir, FETÖ davalarının 6-7 ay içinde tamamlanacağını söyledi. 

Başsavcı Vekili Demir açıklamasında, "Kamuda 400 bin FETÖ'cü var. 6-7 içinde davalar tamamlanır. Alt kadrolara kadar gidilmeli" dedi. "Milletimiz FETÖ'nün yalanlarından rahatsız olmasın. Yargımız gereken cezayı verecektir" ifadesini kullanan Başsavcı Mehmet Demir, "Ben bugüne kadar hiçbir sanığın, ben yaptım dediğini, görmedim. Ama ceza aldılar" dedi. 

Demir sözlerini şöyle devam ettirdi:

"Bizim devlet yöneticilerimiz, devlet memurlarımız bunun ciddiyetinin farkına varmalıdır. Milletimiz de bunun ciddiyetiyle peşine düşmelidir. Bunu tespit etmelidir ve gereğini de yapmalıdır. "


Etiketler; #kamu #fetö
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.