Kamu-Sen'den emekliye promosyon açıklaması

Türkiye Kamu-Sen, emeklilik promosyonu hakkında önemli açıklamalar yaparak emeklilik promosyonlarının 2015 yılından itibaren ödenmesi gerektiğini vurguladı.

Kamu-Sen'den emekliye promosyon açıklaması
22 Eylül 2016 Perşembe 13:51

Türkiye Kamu-Sen resmi internet sayfasında emekliye promosyonla ilgili açıklama yaptı. Emeklilerin dört gözle başladığı promosyon çalışmaları hakkındaki açıklamada emeklilerin hayalleriyle oynandığına değinen Kamu-Sen emeklilik promosyonunun 2015 yılının başından itibaren ödenmesi gerektiğini belirtti.

İşte Kamu-Sen'in emeklilik promosyonu açıklamasının tamamı:

"Çok istedik Kurban Bayramına promosyonumuzu alalım diye, ancak yine hüsran…

Promosyon oyalaması devam ediyor. Ramazandı, kurbandı, yeni yılda, çalışmaların sonuna gelindi derken promosyon 2017 yılına kaldı.

Üç  aşağı  beş yukarı her şey belli! Hazırlıklarımız tamam fırsatını bulduğumuz ilk anda çalışmalarımızı sunacağız! Bankaların asgari olarak kabul ettikleri var, bizim istediğimiz var!  Buna ait çok güzel bir formülümüz var!  Bunu hükümetimize arz ettikten sonra kamuoyuyla paylaşacağız gibi söylemlerle emeklilerin hayalleri ile oynanıyor.

Bugüne geldiğimizde; “acele edersek bankacıların verdiğini kabul ederiz, bu bir bilek güreşidir, devam ediyor! Yılsonuna kadar sonuçlandırırız.” açıklaması yapılıyor.

Emekli beklemeye devam et,  mezara gidişini bekler gibi umutsuzca, sonu belli olmayan bir bekleyiş. Emeklinin bileği düştü. Güreşe tutuşan hükümet bankaların üzerine kararlı bir şekilde giderek promosyon aldatmacasını, oyununu, kandırmacasını, hikayesini bitirmelidir. Aptal yerine konmaktan bıktık artık, yeteeeer!..

Süreç bu kadar uzatılırken, zarara uğrayan yine biz, emekliler oluyor. Her geçen gün aleyhimize işliyor; almamız gereken promosyonları alamıyoruz. Bu nedenle promosyon 2015 yılı başından itibaren ödenmelidir.

Emekliler olarak buradan yetkililere sesleniyoruz. Uzun süre bekleyecek takati olmayan yaşlıları, heyecana sürükleyerek hasta olsun, ölsünler kurtulalım diyorsanız, bilmelisiniz ki herkesin dönüp dolaşıp geleceği yer bizler gibi emekliler ordusudur.  Bu kaderden kurtulamazsınız, bir an önce emeklilerinize sahip çıkınız. Dua alın, ah almayın, emeklinin ahı indirir Şah’ı…"

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.