Kaliteli Tesettür Elbise Markası Pınar Şems

Kaliteli Tesettür Elbise Markası Pınar Şems

Kaliteli Tesettür Elbise Markası Pınar Şems
03 Mayıs 2016 Salı 11:56


Moda dünyasında yer alan markaların en büyük amacı, kadınların kendilerini her zaman şık hissetmesini sağlamak. Kısa zaman öncesine kadar modacılar ne yazık ki tesettürlü bayanlara yönelik kıyafetleri pazarlarken sürekli olarak bilinen kalıpların dışına çıkmıyorlardı. Bunun sonucunda da tesettürlü kadınlar sürekli olarak tekdüze bir şekilde giyinmek zorunda kalıyorlardı. Bu durumun daha fazla sürmesini istemeyen Pınar Şems tesettürlü kadınların da istedikleri zaman şık olabileceklerini göstermek adına bir dizi yeniliğe imza attı. Bu yeniliklerin başında ise alışılmışın dışına çıkarak daha öncesinde çok fazla kullanılmayan renklerin kullanılması geliyor. Artık tesettürlü kadınlar yaz kış aynı renklere sahip olan parçaları kullanmak yerine yaşlarına en uygun olan birbirinden farklı renklerle bezenmiş kıyafetleri kullanmaya başladılar.


Markanın en beğenilen ürünlerinin başında ise şüphesiz ki elbiseler geliyor. Pınar Şems markası altında hazırlanmakta olan elbiseler, vücudu olduğundan kötü göstermeyen kaliteli kumaşlardan yapılmaktadır. Bu sayede abiye elbiseleri satın alan kadınlar, uzun süreler boyunca herhangi bir deformasyon ile uğraşmadan satın aldıkları elbiseleri kullanabiliyorlar. Ancak markanın ürünleri yalnızca abiyeler ile sınırlı değil. Bunun yanı sıra özellikle de son dönemlerde en fazla rağbet gören parçalardan bir tanesi olan gömlekler de Pınar Şems markası adı altında satışa sunuldu. Özellikle de fiyonklu gömlekler genç kadınların en fazla kullandığı parçalar arasında uzun bir süredir başı çekmeye devam ediyor, devamı için nurtuba.com.tr sitesini ziyaret edin.


Bu iki parçanın yanı sıra her tesettürlü kadının dolabında olması gereken pek çok ürün de Pınar Şems tarafından hazırlanıyor. Modern tarzda dikilmiş olan etekler, farklı bir tarz arayanların en yeni tercihlerinden tulumlar ve kış aylarında kadınları soğuklardan koruyan pardösü ve kabanlar da yeni sezonun en şık trendleri kendilerinde barındırıyorlar. Üstelik satışa sunulmuş olan bu ürünlerin her biri oldukça uygun fiyatlara kadınlarla buluşuyor. Böyle olunca artık tarz sahibi olmak isteyen fakat bunu nasıl başaracağını bilemeyen tesettürlü kadınların hepsi Pınar Şems markasının takipçisi oldular. Ve böylece tesettürlü kadınlar da her zaman istedikleri gibi şık olurken mümkün olan en ekonomik şekilde pek çok farklı ürünün de sahibi olmayı başardılar.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.