Kahramankazan'a 12 Yıldız Şehri unvanı verildi

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Kahramankazan adını alan ilçeye Avrupa Konseyi’nin en prestijli ödülleri arasında gösterilen 12 Yıldız Şehri unvanı verildi.

Kahramankazan'a 12 Yıldız Şehri unvanı verildi
19 Ocak 2017 Perşembe 16:08

Kahramankazan Belediyesi'ne Avrupa Konseyi’nin en prestijli ödülleri arasında gösterilen 12 Yıldız Şehri unvanı verildi. ​Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresinde alınan kararda Kahramankazan'ın demokrasiyi canlandırmak, vatandaşlarla iletişimi derinleştirmek ve karar alma süreçlerinde vatandaşların katılımını arttırmak amacıyla geliştirdiği projeler ve düzenlediği etkinlikler etkili olduğu belirtildi.

Bu ünvan sayesinde Avrupa’nın yıldız kentleri arasına giren Kahramankazan, Türkiye’nin ise en hızlı gelişen ilçeleri arasında bulunuyor. Kahramankazan Belediyesi, bu ünvanın sertifikasını 30 Ocak’ta Fransa’nın Strasbourg kentinde törende alacak.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.