Kabine değişikliği olacak mı? Başbakan Yıldırım açıkladı

TBMM'nin 97. açılış yıl dönümü dolayısıyla TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın verdiği resepsiyona katılan Başbakan Binali Yıldırım, 'Kabine değişikliği olacak mı?' sorusuna cevap verdi. İşte Başbakan Yıldırım'ın açıklaması...

Kabine değişikliği olacak mı? Başbakan Yıldırım açıkladı
24 Nisan 2017 Pazartesi 11:06

Başbakan Binali Yıldırım, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın TBMM'nin 97. açılış yıl dönümü dolayısıyla verdiği resepsiyona katıldı. Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başbakan Yıldırım, TBMM'nin çalışmaları, kabine revizyonu ve yasalarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

TBMM'de yaşanan tartışmalara değinen Yıldırım, "Olur bunlar, Meclis'te olağan şeyler. O kadar olsun. Meclis, adı üstünde milletin evi. Herkes düşündüğünü, bildiğini söyledi. Bir şey yok." dedi.

İşte Başbakan Yıldırım'ın sorulara cevapları:

Meclis açılınca nasıl bir tablo bekliyorsunuz, gerginlik devam eder mi?

"Niye gerginlik olsun, ne sebep var? 3 günlük yalan dünya, neyimizi paylaşamıyoruz. Vatandaşa iyi örnek olmamız lazım. Çocuklar bugün bize çok güzel ders verdiler."

Uyum yasaları için muhalefete gider misiniz?

"Uyum yasalarını çıkarmak için muhalefetle mümkün mertebe uzlaşmayı tercih ederiz. Uzlaşamadığımız bir durum olursa da yine yolumuza devam ederiz. Bakalım, havayı bir görelim."

Kabinede revizyon olacak mı olmayacak mı?

"Sağolun ya, karnım tok."

Yeni bir sınır ötesi operasyon bekleyelim mi?

"Operasyon her zaman olur."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.