Jandarma Genel Komutanlığı Özel Harekat polisleri tarafından ele geçirildi

Fettullahçı Terör Örgütü (FETÖ) askerlerin yuvalandığı Jandarma Genel Komutanlığı Emniyet Özel Harekat Polisleri tarafından ele geçirildi. Jandarma Genel Komutanlığı darbecilerden temizlendi.

Jandarma Genel Komutanlığı Özel Harekat polisleri tarafından ele geçirildi
16 Temmuz 2016 Cumartesi 11:25

Fettullahçı Terör örgütüne mensup askerlerin dün akşamdan itibaren gerçekleştirdiği darbe girişimin yuvası olarak lanse edilen ve darbeci askerlerin yuvalandığı Jandarma Genel Komutanlığı, Ankara Emniyet Özel Harekat Polisleri tarafından ele geçirildi. Düzenlenen operasyon ile FETÖ'ye bağlı askerler Özel Harekat Polisleri tarafından etkisiz hale getirildi.

Emniyet Müdürü Celettin Lekesiz, sabah saatlerinde yaptığı açıklamada Ankara Beştepe'deki Jandarma Genel Komutanlığında 16 darbeci askerin ölü ele geçirlidiğini belirtmişti. Lekesiz; "Ankara'da Beştepe'deki Jandarma Genel Komutanlığı bu asilerin, isyancıların kontrolüne geçmişti. Buradan Türkiye'deki 81 ilin jandarmasını sevk ve idare edip darbe çabası içindeydiler. Etrafları sarıldı. Akşamdan beri orada çatışma devam ediyor. Hemen hemen sonuçlanmak üzere. Şu ana kadar orada darbe girişiminde bulunan asi askerlerin 16 tanesi ölü ele geçirildi. 250'ye yakını gözaltına alındı." demişti.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.