İzmir'de okullar tatil mi? 11 Ocak Valilik açıklaması

Sabah saatlerinde İzmir'de kar yağışı arttı. Peki İzmir'de 11 Ocak 2017 Çarşamba günü tatil mi? İzmir Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı?

İzmir'de okullar tatil mi? 11 Ocak Valilik açıklaması
10 Ocak 2017 Salı 13:11

İzmir'de kar yağışı sabah saatlerinde yoğunlaştı. Hayatı olumsuz etkileyen kar yağışı nedeniyle veliler ve öğrenciler okulların 11 Ocak Çarşamba günü tatil olup olmayacağını merak ediyor.

İzmir yarın tatil oldu

Meteoroloji Genel Müdürlüğüne göre yarın İzmir'deki hava sıcaklığının en düşük 1 en yüksek 7 derece olması bekleniyor. Bugün kar yağışı artması nedeniyle yarının tatil olması vatandaşlarca bekleniyor. Ama İzmir Valiliği konu ile ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Resmi açıklama yapıldığında haberimizden ulaşabilirsiniz.


İzmir valiliği tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

Aşırı don ve buzlanmanın ve de kar yağışının araç ve yaya ulaşımında yol açacağı olumsuz etkiler göz önüne alınarak İzmir il genelinde resmi ve özel tüm ilk ve orta dereceli okullarda 11 Ocak 2017 tarihinde eğitim ve öğretim faaliyetlerine 1( bir) gün ara verilmesi uygun görülmüştür.

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personel aynı tarihte idari izinli sayılacaktır.

Kamuoyunun bilgilerine sunulur. 


 


Etiketler; #İzmir
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MLASDD - 7 yıl önce
İZMİR BORNOVA TATİLMİ