İstanbul Valiliği resmi açıklama yaptı: Atatürk Havalimanı'ndaki patlamada 28 şehidimiz var!

İstanbul'da 28 Haziran 2016 Salı akşamı Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen patlama ile ilgili İstanbul Valiliği resmî bir açıklama yaptı. İstanbul Valisi Vasip Şahin'in ilerleyen saatlerde Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen canlı bomba terör saldırısı ve saldırıda şehit olan, yaralananlarla ilgili açıklama yaptı. İstanbul Valiliği'nin açıklamasına göre 28 kişi şehit oldu.

İstanbul Valiliği resmi açıklama yaptı: Atatürk Havalimanı'ndaki patlamada 28 şehidimiz var!
29 Haziran 2016 Çarşamba 00:11

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanan canlı bomba saldırısının ardından İstanbul Valiliğinin resmî bir açıklama yapması bekleniyor. Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısında ilk belirlemelere göre çok sayıda şehit ve yaralımız var. 

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın yaptığı açıklamaya göre 28 vatandaşımız şehit oldu, 50'ye yakın vatandaşımız da yaralandı. İstanbul'daki patlamada yaralananların ve şehit olanların isimleri henüz belirlenmedi.

İSTANBUL VALİLİĞİ RESMİ AÇIKLAMASI

İstanbul Valisi Vasip Şahin Atatürk Havalimanı terör saldırısıyla ilgili detayları açıklamak için kameralar karşısında geçti.  Vali Vasip Şahin Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen terör saldırısını 3 canlı bombanın gerçekleştirdiğini ve ilk belirlemelere göre 28 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini 60 vatandaşımızında yaralandığını açıkladı. İstanbul Vali Vasip Şahin, Atatürk Havalimanı giriş ve çıkışlarının kısa süre içerisinde normale dönüştürüleceğine ve uçuşlara başlanacağını iletti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fhfhfu - 8 yıl önce
Allah rahmet eylesin, yaranın ALLAH şifalar versin
Misafir Avatar
fatih 1453 - 8 yıl önce @Fhfhfu
bu saldırıyı yapanın Allah cesasını versın ve yaralılarımıza Allah şifa versin
Avatar
Duyarli - 8 yıl önce
Olen kisiler sehit oldumu olduysalar niye yakinlarina sehit yardimi yapilmiyor.