İstanbul trafiğinde silah gösterdiği kişi savcı çıktı!

İstanbul Büyükçekmece’de yol verme tartışma sırasında Müzik Şirketi sahibi Murat Zeren’in silahını gösterdiği kişi Cumhuriyet savcısı çıkınca yaşanılan kovalama ardından tutuklandı.

İstanbul trafiğinde silah gösterdiği kişi savcı çıktı!
20 Haziran 2016 Pazartesi 09:30

Olayda Murat Zeren, geçiş hakkının Savcı Yavuz Beyaztaş’ta olmasına rağmen otomobiliyle savcının aracını sıkıştırdı. Ardından önüne geçip fren yaparak aracını durduran Zeren, aracından inen Beyaztaş’a aracından inerek elindeki beyaz renkli silahın mekanizmasını çekerek dolduruş yaptı. Bunu gören Beyaztaş savcı olduğu söylemesinden sonra araçla kaçma girişiminde bulundu.

155’i arayıp şikâyette bulunan Savcı Beyaztaş bir süre aracı takibe aldı. Yakalanarak gözaltına alınan Zeren’in evinde ve otomobilde arama izni alınarak yapılan aramada otomobilde kurusıkı tabanca bulundu.

 Suçlamaları kabul etmedi

Suçlamaları kabul etmeyen Murat Zeren ise, “Önümde çok yavaş seyrediyordu. Sollamak istedim, yol vermedi. Ben de hızlandım önüne geçtim. Bekle işareti yaptı, durdum. ‘Ben cumhuriyet savcısıyım, kiminle uğraştığını biliyor musun’ dedi. Ben de ‘Vatandaşım’ dedim. ‘İleride bekle ifadeni alacağım, hakkında işlem yapacağım’ dedi. Evime gittim. Kesinlikle silah çekmedim, tehdit etmedim...” diyerek olayı anlattı.

Tutuklama itirazına red

7 Haziran’da ‘silahla tehdit’ suçundan tutuklanan Zeren’in Avukatı Funda Sadıkahmet Alp, tutuklamaya itiraz ederek “sadece adli para cezası gerektiren ve hapis cezasının üst sınırı 2 yıldan fazla olmayan suçlarda tutuklama kararı verilemez” diyerek yaptığı 10 tahliye talebi de reddedildi.



Kaynak: Habertürk
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.