İstanbul Nişantaşı'nda patlama mı oldu? İstanbul'da ikinci bomba patladı - 19 Mart Cumartesi

İstanbul'da İstiklal Caddesi'nde patlayan bombanın hemen ardından Nişantaşı'nda da bomba sesi duyulması Nişantaşı'nda da canlı bomba eylemi olduğu düşüncesini akla getirdi. Peki Nişantaşı'nda bomba mı patladı? Nişantaşı'nda canlı bomba mı var?

19 Mart 2016 Cumartesi 12:07

 İstanbul'da İstiklal Caddesi'nde patlayan bombanın ardından Nişantaşı'nda da birçok yerden duyulan bir gürültünün bomba olduğu ihtimali üzerine duruluyor. Nişantaşı'nın birçok yerinden duyulan gürültünün terör saldırısı olabileceği yorumları sosyal medyada dolaşmaya başladı. 

Nişantaşı City Alışveriş merkezi civarında duyulan patlama sesinin ne olduğu anlaşılmaya çalışılıyor. 

Nişantaşı'nda patladığı iddia edilen bombanın İstiklal Caddesi'nden sonra ikinci bomba olduğu iddia ediliyor. 


Günlerdir sosyal medyada dolaşan haberlerde Nevruz nedeniyle terör örgütü PKK ve TAK'ın Türkiye genelinde canlı bomba eylemleri, terör saldırısı yapacakları dillendirilmişti.

İstanbul Nişantaşı'nda duyulan sesin bomba olduğu ihtimalinin kuvvetlendiği biliniyor. 

Nişantaşı bomba haberiyle ilgili ayrıntılar geliyor.




 


Etiketler; #istanbul patlama
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ATIF - 8 yıl önce
Durum nedir bilgi var mı?