İstanbul Kadıköy Anadolu Lisesinde simit uygulaması skandalı

İstanbul Kadıköy Anadolu Lisesi yeni gelen öğrencilere simit atma merasimi,kadıköy anadolu lisesinde öğrencilerin kafasına simit attılar

İstanbul Kadıköy Anadolu Lisesinde simit uygulaması skandalı
Admin
Admin
09 Eylül 2019 Pazartesi 22:52

Nihayet 18 milyon öğrenci 2019-2020 yılı öğretim dönemine başlamış durumda..Bugün 9 eylül 2019..Bu yıl diğer öğretim dönemlerinden farklı olarak okullar daha erken açıldı.Ayrıca bu yıl yeni uygulanacak yeni öğretim sistemi de gündemde..Çünkü bu yıl ara tatiller de olacak.Yani öğrenci okuldan soğumasın diye , uzun yaz tatilini , haftalara bölmeyi düşünüyor eğitim bakanlığı..İlk tatil de kasım ayında planlanıyor..

Her neyse konumuza gelelim..geçen yıllarda olmuş benim haberim yok..İstanbul Kadıköy Anadolu lisesinde her yıl yeni gelen öğrencilere simit merasimi düzenlenirmiş..Hem de ne kadar utanç verici bir merasim!

Yeni gelen öğrencilere simit atıyorlar..Evet evet..Hemde bizim gibi bir müslüman bir ülkede, ekmeği öğrencilere atıyorlar..Rıskı bir çöp gibi havalara savuruyorlar..Yanlış anlaşılmasın sadece müslüman ülkeler de değil

tüm dünyada bir nimetin ne kadar değerli olduğu bilinir..Türkiye gibi bir ülkede "simit'in " öğrencilere atılması, o simitin yerlere düşmesi,düşen simitlerin bir çöp gibi, okul görevlileri tarafından süpürülüp çöpe atılması inanın benim çok zoruma gitti..


ÇOK İYİ BİR MÜSLÜMAN OLDUĞUM SÖYLENEMEZ, ALKOL ALIYORUM VE NAMAZ KILAMIYORUM

Evet çok iyi bir müslüman olduğum söylenemez, ayrıca arada da olsa alkol bile alıyorum.Ancak ekmeğe,aşa,eşe,birliğie saygım sonsuz.Kadıköy Anadolu Lisesi gibi bir müslüman bir okulda , eğer rısk havaya atılıp çöpe gidiyorsa işte ben bu işe kızarım arkadaş!

Dünya da kaç kişi açlıktan ölüyor biliyor musunuz? Dünya da kaç kişi ekmek,aş bulamadığı için hangi hastalıklar ile boğuşuyor biliyor musunuz? Allah aşkına, siz değerli öğretmenlerimiz , sizlerin öğretmenlik yaptığınuz okullara çocuklarımıza rıskı kafalarına atın diye mi gönderiyoruz?

BU AYIBIN HESABI SORULMALI

Çocuklarımızı iyi bir eğitim alsınlar, iyi öğretmenleri olsun, ilim öğrensiler,bilim öğrensinler diye okullara gönderiyoruz.Kafalarına rısk atılsın diye göndermiyoruz.Lütfen yetkililer bu duruma bir çare bulsunlar.Madem yeni gelen öğrencilere bir sürpriz ya da bir tören düzenlemek istiyorsunuz, kafalarına balon atabilirsiniz,o da mı olmadı bu işi daha da eğlenceli hale getirelim futbol topu atabilirsiniz.Yahu en azından o güzelim rısıkları simitleri atana kadar küçük küçük çakıl taşı atın daha iyidir!

AKİF ATA YILDIRIM

KAMUSAATI.COM


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.