İstanbul'da 'Yüzüklerin Efendisi' konseri

İstanbul'da Filarmonia İstanbul Orkestrası tarafından İstanbul Senfoni Çocuk Korosu ve Rezonans Senfonik Koro ekibi ile birlikte "Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği" filminin müziğini film boyunca dev ekranın önünde seslendirildi.

İstanbul'da 'Yüzüklerin Efendisi' konseri
03 Nisan 2016 Pazar 09:53

Orkestra şefliğini Ludwig Wicki'nin üstlendiği 86 kişilik Filarmonia İstanbul Orkestrası, "Yüzüklerin Efendisi:Yüzük Kardeşliği" filminin müziğini film boyunca dev ekranın önünde seslendirdi.
Zincirlikuyu'daki Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde verilen konserde, film müziklerinin en karmaşık ve kapsamlı eserleri arasında sayılan Yüzüklerin Efendisi'nin müziğini film boyunca dinleyiciye sundu. Aynı zamanda 100 kişilik İstanbul Senfoni Çocuk Korosu ve Rezonans Senfonik Koro ekibi de orkestraya İngilizcenin yanı sıra Tolkien'in oluşturduğu Quenya, Sindarin, Khuzdul, Adunaic ve Kara Lisan dillerindeki şarkıları söyleyerek eşlik etti.
Filarmonia İstanbul Orkestrası film bitene kadar filmin müziklerini sergilemeye devam etti. Filmin bitiminde izleyicilerden büyük alkış aldı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.