İstanbul'da mafya operasyonu: 52 gözaltı

​İstanbul merkezli 5 ilde mafya operasyonu düzenlendi. Bu operasyon sayesinde Ağustos ayındaki olayda çözülmüş oldu.

İstanbul'da mafya operasyonu: 52 gözaltı
27 Aralık 2016 Salı 13:17

​İstanbul merkezli 5 ilde Şahinler ve Sarallar grubuna operasyon düzenlendi. Şahinler ve Sarallar gruplarının birbirine saldırı hazırlığında bulunduğu bilgisi alan polis ekipleri çalışma başlattı.

Örgüt üyelerini yakın takibe alan polisler İstanbul, Tekirdağ, Sakarya, Kocaeli, Samsun'da eş zamanlı olarak operasyon başlattı. 52 kişi gözaltına alındı. 52 kişiden 45'i adliyeye sevk edilirken Sarallar grubu lideri Alattin Saral ile Şahinler grubunun lideri Sedat Şahin içinde yakalama kararının çıkarıldığı öğrenildi.

Polis ekiplerince yapılan operasyon sayesinde 9 Ağustos 2016'da Eyüp Göktürk'te Abbas Ata'nın (36) öldürülmesi olayıda çözülmüş oldu. Ata'nın Sarallar grup tarafından öldürüldüğü belirlendi. Öldürülme anının yer aldığı güvenlik kamera görüntüleri de soruşturma dosyasına girdi. Kamera görüntülerine göre Ata, araçtan inen bir saldırgan tarafından vurularak öldürülmüştü.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.