İstanbul'da büyük yangın! Bağcılarda işçi yatakhanesi yandı...

İstanbul Bağcılar'daki 3 katlı binanın inşaatında çalışan işçilerin yatakhanesinde çıkan büyük yangın, korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

İstanbul'da büyük yangın! Bağcılarda işçi yatakhanesi yandı...
04 Şubat 2016 Perşembe 20:08

 İstanbul Bağcılar'da Güneşli Mahallesi'nde yapılan konut inşaatında korkunç bir kaza meydana geldi. İnşaatın yapıldığı binadaki işçi yatakhanesinde aniden yangın çıktı. Büyüyen alevler korku dolu anların yaşanmasına sebep olsa da, yangın işçilerin mesai saatine denk geldiği için can kaybı yaşanmadan müdahale edilebildi.

Alevlerin fark edilmesiyle birlikte çağırılan yardım ekipleri, yangına derhal müdahale etti. 3 katlı binada çıkan yangın, çalışma saatlerinde denk geldiği için işçilerde can kaybı yaşanmadı. Ancak yatakhanelerinde bulunan tüm eşyaları küle döndü. Yangının elektrik kontoğından çıktığı ilk gelen veriler arasında yer alıyor. 

Yaşanan bu olayla birlikte işçi güvenliğinin hiçe sayıldığı ve binlerce işçinin tedbirsizlik sebebiyle canından olduğu bir kez daha gözler önüne serildi. Buna rağmen işçi güvenliğini tamamen sağlamaya yönelik hiçbir çalışmanın olmaması gelecek diğer kazaların kapısını biraz daha açtı...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.