İsmet Yılmaz'dan öğretmenlerin görev iadeleri ile ilgili açıklama

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz incelemelerin devam ettiğini belirterek, ''belki yarın belki yarından da yakın' ifadesini kullandı.

İsmet Yılmaz'dan öğretmenlerin görev iadeleri ile ilgili açıklama
25 Kasım 2016 Cuma 21:02

İsmet Yılmaz: ''Bugün yarın dönerler. 'Kim bilir belki yarın belki yarından da yakın', diyorlar ya. İncelemeler devam ediyor. Bakın göreve dönmesi soruşturmanın bittiği anlamına gelmiyor. Ancak görevlerine iade edeceğiz, çünkü açığa alma bir tedbirdir. Bu tedbirin bu aşamadan sürdürülmesinde kamu yararı açısından fayda görmediğimizden, öğretmenlerimizi öğrencilerimizle buluşturacağız çok yakın bir sürede öğretmenler dönecek belli bir aşamaya gelmiş. Eylemlerinin durumuna göre bir çalışma yapıyor. Kimine yer değişimi, kimine uyarı, kimine farkı bir şey ama kendi eylemleriyle denk olan bir uygulamayı, neticeyi yapacaklar. Açığa alınmanın kaldırılması, bulunduğu okula gidiyor ama soruşturma sonucunda hangi teklifi önümüze getirirler ona bakacağız." 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.